Maatwerk websitesCustom design
geheel naar eigen smaak

Maatwerk functies
die speciaal worden ontwikkeld

Animatie of video
die jouw idee uitleggen

Beheer je website
via ons vertrouwd CMS systeem

Als je eruit wilt springen met je website
Kies dan een maatwerk design of maatwerk modules


Functioneel ontwerp

Samen met jou bepalen we het doel van je website en kijken we welke functies en elementen daar allemaal bij horen.

Wil je een product verkopen of heb je een informatieve website nodig? Welke elementen heb je nodig om de bezoeker zo goed als mogelijk te voorzien van de juiste informatie.

Ontwerpschets

Onze ontwerpers starten aan de hand van het functioneel ontwerp. We maken een ontwerp met daarin de besproken wensen en functies.

Afhankelijk van de complexiteit van de website ontwerpen we meerdere pagina's of modules. Tussentijds overleggen we met jou als klant om de neuzen dezelfde richting op te krijgen.

Animaties, fotografie of video nodig?

Veel maatwerk wordt gemaakt omdat je eruit wilt springen of omdat je bedrijf meer nodig heeft dan een informatieve website. Om complexe ideeën makkelijk uit te leggen werken we animaties, webstories of andere interactieve presentatiemethoden.

De kracht van een goede website schuilt vaak achter het gebruik van goede, doordachte fotografie of video met een gedachte en een concept dat past bij je bedrijf. Wij helpen je graag bij het vinden of maken van goede fotografie en/of video's.

Onze technische mannen gaan aan de slag

Als ontwerper en klant kun je de mooiste dingen bedenken, het moet alleen nog gemaakt worden. Gelukkig werken wij samen met de beste techneuten van Limburg. Wij werken met veel freelancers zodat we voor elke technische uitdaging een specialist hebben.

Zodra de techniek staat kunnen we verder met de inhoud.

Heb je al teksten?

Bij het functioneel ontwerp is vaak al een ontwerp gemaakt voor de navigatiestructuur en wat je wilt vertellen. Nu is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Zijn er al teksten of moeten deze gemaakt worden. Kloppen de afbeeldingen bij de tekst en missen we nog iets?

Nu begint de website tot leven te komen.

Wij vullen de website

Als we alle teksten, foto's, video's, animaties en alle andere inhoud hebben plaatsen we alles op je website. Alleen in het nederlands of in meerdere talen. Alles is mogelijk. We komen daarna langs om het beheersysteem uit te leggen zodat je kleine (of grotere) aanpassingen makkelijk zelf kunt doen.

Werkt alles?

Als de hele website op een tijdelijk domein is opgeleverd gaan wij testen en verwachten ook van jou als klant dat je alles test. Het lijkt niet zo belangrijk maar testen is een van de belangrijkste zaken. Kijk ook de inhoud goed na, kloppen de teksten of wil je nog iets veranderd hebben.

Online en dan?

Zodra je online bent kun je beginnen met de uitvoering van je marketing plan. Ga je adverteren of ga je je storten op social media. Een website is pas de eerste stap.

Als je daar wel wat hulp bij kan gebruiken stellen we je graag voor aan marketeers of seo-specialisten om je website te gebruiken en in te zetten als marketingtool.


Contact Informatie

NEEM CONTACT OP

E-mail: info@sparkybag.nl
Contactgegevens