Leer meer ... in onze blogs

Nieuwe editor beschikbaar in Sparkybag

De editor is het hart voor het beheren van je website en je gebruikt hem voor de meeste aanpassingen van je website. We bieden nu naast onze oude editor een nieuwe editor aan die bepaalde handelingen vergemakkelijkt en wat nieuwe functionaliteiten heeft. Je kunt te allen tijde wisselen tussen beide editors en diegene gebruiken welke je het prettigst vindt.

LEER MEER  


Wordt goed gevonden

Om goed gevonden te worden bij zoekmachines zoals Google en Bing dien je je website te optimaliseren. Bij Seo, search engine optimalisation, kun je veel dingen zelf doen. Het belangrijkste is om goede inhoud voor je website te maken en die op de juiste plek in te vullen. Via deze blog willen we je graag verder helpen in het optimaliseren van je website.

LEER MEER  


Bewerk foto's met GIMP

Je website is online. Je teksten zijn klaar en je hebt foto's uitgekozen. Alleen wil je die foto's iets bewerken om je website een specifieke stijl te geven. Hoe doe je dat?

LEER MEER  


Maak een slideshow met Sparkybag

In onze nieuwe update van Sparkybag hebben we de slideshow module vernieuwd. Je kunt nu makkelijk een tekstvlak of knop toevoegen aan een slideshow. Daarnaast kun je kiezen uit een banner,slideshow of fotogallerij. Maar wat is nu eigenlijk het verschil?

LEER MEER  


Volg ons op Facebook en Twitter

Wil je up-to-date blijven over onze ontwikkelingen of een update krijgen als er een technische aanpassing wordt gedaan? Volg ons dan op social media.

 FACEBOOK  TWITTER


Contact Informatie

NEEM CONTACT OP

E-mail: info@sparkybag.nl
Contactgegevens