Onze designs

Uranus
Beeldmateriaal dat het hele scherm bestrijkt met behulp van parallax/perspectief effecten. Uranus is uiterst geschikt voor het communiceren van een sfeerimpressie.

Mars
Foto's en ander beeldmateriaal voeren de boventoon voor je website? Dan is Mars geschikt voor jou.

Phobos
Foto's en ander beeldmateriaal voeren de boventoon voor je website? Dan is Phobos geschikt voor jou.

Neptunus
Aanvankelijk ontwikkeld voor onze webshop echter kan Neptunus ook gebruikt worden voor websites zonder een gekoppelde webshop.

Jupiter
Wil je een website die de gehele breedte van je scherm bestrijkt dan kun je denken aan Jupiter. Gebaseerd op flat-ui principes biedt Jupiter je de mogelijkheid om je website op een speelse manier in te vullen.

Venus
Ben je op zoek naar een donkere kleurstelling voor je website dan sluit Venus hier goed op aan.

Mercurius Light
Een minimalistisch zakelijk design geschikt voor informatieve doeleinden. Mercurius light past goed bij huisstijlen in een lichte kleurstelling.

Mercurius Dark
Een minimalistisch zakelijk design geschikt voor informatieve doeleinden. Mercurius dark past goed bij huisstijlen in een donkere kleurstelling.

Saturnus
Heb je veel informatie om te delen met het nodige ondersteunend beeldmateriaal of andere documenten, dan is Saturnus een goede keuze.

Pluto
Wil je dividers tussen je content in een design dat de volledige breedte bestrijkt dan is Pluto wellicht een goede keuze.

IO
Coming soon

Triton
Coming soon

Neptunus
Speciaal ontwikkeld voor webshops is ons Neptunus design. Het biedt alle mogelijkheden voor het runnen van een succesvolle webshop in een fris en overzichtelijk uiterlijk.

Triton
Coming soon


Contact Informatie

NEEM CONTACT OP

E-mail: info@sparkybag.nl
Contactgegevens